Frekventált üdülőövezetben az egri Strand-Termál és Török fürdő illetve az Érsek kerti sportcentrum szomszédságában (20-100 méter) található.Éttermünk magyaros és házias konyhájáról határainkon túl is híres, a magyar ízeken kívül a nemzetközi ételkülönlegességeket is megtalálja.Helyi specialitásaink, mint például a csülök, a pacalpörkölt, a "Fatányéros" vagy a "Fogadós tál" évtizedek óta vonzza Egerbe, a szőlő és a bor városába látogató visszatérő és új vendégeinket.

2019. évben teljesen felújított üzlettel várjuk vendégeinket. A panziónk 10db 2 ágyas (biomatracos), fürdőszobás, klimatizált, LCD tévés, ingyen wifis szobával rendelkezik, amelyből 8db szobánk pótágyazható és francia ágyasként is átalakítható.

Szoba ár: 7500.-Ft/fő/éjszaka + 450 Ft IFA (Idegenforgalmi Adó)

Ha nem lenne elegendő a férőhely vagy csak egyszerűen kíváncsiságból,akkor várjuk szeretettel a RETRO hangulatú Lokomotiv Motelünkben,amely 250 méterre található a fogadótól.Igény szerint szállóvendégeink részére teljes vagy félpanziós ellátást tudunk biztosítani.Panziónk 5 darab őrzött gépkocsi parkolóval rendelkezik, de közvetlenül az üzletünk előtt 50 férőhelyes ingyenes gépkocsi parkoló is található.

Éttermünk befogadóképessége 70 fő, amely tavasztól őszig további 70 férőhelyes fedett terasszal bővíthető.Bankettek, esküvők, ballagások, osztálytalálkozók (nyáron maximum 150 főig) és egyéb rendezvények (maximum 600 főig) lebonyolítását is vállaljuk.

Ajánljuk sportrendezvényre érkező, valamint a gyógy és termál vizeket kedvelő, strand szerető családok és csoportok részére.

Utazási irodáknak jutalékot, csoportoknak és diákoknak kedvezményt biztosítunk.

Udvarias és gyors kiszolgálás mellett, szolid árakkal várjuk kedves pihenni vágyó vendégeinket.

Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát elfogadunk